Oei! Auto rijdt met vol gas in op mensen in Deventer, politie "houdt met alles rekening"

Geen categorieokt 20 2019, 8:30
In het pittoreske IJsselstadje Deventer is vannacht een ruzie gruwelijk uit de klauwen gelopen, waarna één van de betrokkenen met vol gas zijn auto het terras beukte. De schade is groot, maar gelukkig vielen geen doden bij deze 'aanslag' met auto. Wel raakten vijf terrasgasten gewond. Één persoon is aangehouden meldt het Algemeen Dagblad, maar de bestuurder is nog spoorloos.
Op de vroege ochtenduurtjes, toen het uitgaanspubliek alweer richting huis vertrok, ontstond ruzie bij één van de terrassen van kebabzaak Avf en De Keizer. De bestuurder had mogelijk een ruzie met de aanwezige gasten, maar de politie wil nog niet op speculeren en houdt "met alles rekening", dus ook met een mogelijk terroristisch motief. Deventer is één van de Nederlandse steden met de mooiste terraspleinen, zoals de Brink:
De bestuurder van de ramauto zou na de aanrijding uit zijn Audi zijn gestapt en weggerend. De klap van de rammende Audi was zo groot dat aanwonenden dachten dat er een 'plofkraak' plaatsvond, dus de bestuurder had waarschijnlijk de intentie om zoveel mogelijk schade te doen aan zijn omgeving en de mensen op het terras.
De politie komt later vandaag met meer informatie over het incident.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten