epstein

Oeps! Twitteraars bestoken verkeerde Jeffrey Epstein

Geen categorieaug 12 2019, 14:25
Er is een man genaamd Jeffrey Epstein actief op Twitter. Na de ophef rondom zijn persoon, konden verschillende Twitter-gebruikers het niet laten om toch maar eens een berichtje naar hem toe te sturen. Maar guess what: het blijkt helemaal niet om het Twitter-account van die ene Jeffrey Epstein te gaan. Oeps, foutje!
De Twitteraars dachten natuurlijk dat het hier ging om het account van de Jeffrey Epstein, die onlangs zelfmoord in zijn cel zou hebben gepleegd. De man achter het Twitter-account kreeg dan ook verschillende meldingen binnen over dat hij moest 'rotten in de hel', zo meldde NU.nl.
Het account bleek op naam te staat van iemand die bij Disney werkt. Actrice Yvette Nicole Brown nam het dan ook op voor de Disney-medewerker door zelf even deze tweet te plaatsen:

"As we all process what the “suicide” of that monster means for his victims, I’d like to take another moment to remind ALL that @EpsteinJeffrey is NOT that monster. Please stop @ ing my friend w/vitriol. HE is still alive and is a good man. #Enough That’s it. That’s the tweet."

De Disney-medewerker kon het toch niet laten om ook zelf nog wat duidelijkheid te scheppen met deze vastgemaakte tweet:

"I guess I should appreciate all the RIPs, but I’m not dead. And I’m still *not* THAT Jeffrey Epstein."

Door een eenvoudige blik op de profielfoto te werpen had iedereen al kunnen zien dat dit niet de Jeffrey Epstein is waar iedereen hem voor aanzag. Maar ja, kijken is dan ook een vak zullen we maar zeggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten