Om te kotsen: pedofiel PvdA-raadslid Khalid Tatou had seks met 13-jarig meisje in hotelkamer

Geen categoriejan 04 2018, 19:00
Er wordt steeds meer bekend over de walgelijke manier waarop een 32-jarig raadslid een minderjarig meisje misbruikte.
Ooit werd hij neergezet als een groot voorbeeld voor de Goudse Marokkaanse gemeenschap, en voor allochtone PvdA'ers - en dat worden er door het 'inclusieve', politiek correcte wervingsbeleid daar steeds meer - in het algemeen. Meneer was raadslid in Gouda én directeur van een islamitische school in Alphen aan de Rijn: hij had zijn zaakjes aardig op orde dus. Voor de bühne dan, want achter die keurige politiek geëngageerde schooldirecteur bleek in oktober doodleuk een keiharde pedofiel te steken.
Meneer zou 'ontucht hebben gepleegd' met een 13-jarig meisje, zonder dat daarbij destijds werd verteld wat daar precies mee werd bedoeld, al viel er wel één en ander te speculeren natuurlijk. Je hoopt in zo'n geval dat het - relatief tenminste - meevalt. Een aanraking van zekere lichaamsdelen of iets dergelijks is al een walgelijke daad, maar het kan altijd erger, hoop je. Maar nee hoor: Tatou blijkt, zo is nu bekend gemaakt, letterlijk en figuurlijk all-in te zijn gegaan bij het seksuele misbruik van de 13-jarige, wat plaatsvond in een hotel. Zoals Omroep West bericht had het allemaal niet erger kunnen zijn:

Het OM klaagt T. (32) daarom, naast ontucht met een minderjarige, ook aan voor het onttrekken aan het ouderlijk gezag. Hij zou in het hotel orale seks met het meisje hebben gehad, ook zou hij haar gepenetreerd hebben.

Oftewel: iets anders dan een ordinaire verkrachting van een minderjarige kun je dit niet noemen. Terwijl hij zich dagelijks voordeed als een vrome moslim, vergreep deze PvdA-viespeuk zich in zijn vrije tijd gewoon aan kleine meisjes. En als pedofiele kers op de taart krijgt hij tijdens zijn voorarrest ook nog eens leuk doorbetaald van jouw en mijn geld als raadslid, omdat hij weigert die zetel op te geven. Je moet het maar durven hè. Maar ach: PvdA'ers worden tegenwoordig waarschijnlijk al getraind voor het omgaan met dit soort schandalen, die bij die partij de laatste tijd bijna dagelijkse kost zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten