Onacceptabel: personeel Nederlandse AZCs vreest voor eigen veiligheid door criminele kansenparels

Geen categoriedec 02 2016, 8:00
Gestoorde asielzoekers die AZCs terroriseren een Duitse aangelegenheid? Niet alleen meer.
Vaak genoeg zijn er verhalen over incidenten in Duitse asielzoekerscentra. Wanneer ze er weer eens eentje afbranden, bijvoorbeeld. In Nederland leek het tot dusver relatief goed te gaan, maar "leek" blijkt hierbij dus het sleutelwoord te zijn.
Volgens een brief die het AD in handen heeft gekregen, is het niet overdreven om te zeggen dat sommige personeelsleden van AZCs in ons land moeten vrezen voor hun leven. Vooral vrouwelijke medewerkers zouden zich absoluut niet veilig meer voelen tegenwoordig bij het uitvoeren van hun werk. Goh, wie had dat nou gedacht? We hebben het hier immers toch om dezelfde soort mensen die het met Oud en Nieuw op vele plekken onmogelijk maakte voor vrouwen om zonder aangerand te worden feest te vieren. En dat soort walgelijk gedrag lijkt lastig af te leren.
Overigens zijn de medewerkers in hun brief heel duidelijk over welke bewoners hen nu precies de stuipen op het lijf jagen. Door de focus van linkse media op verhalen van zielepoten uit Syrië en Irak zou je denken dat het in onze opvangen inmiddels uitpuilt van de Syriërs en Irakezen, maar in werkelijkheid komen de meeste kansenparels uit landen die een asielaanvraag per definitie al kansloos maakt. Marokkaanse, Algerijnse en Tunesische nieuwkomers zouden de ergsten zijn: over die Noord-Afrikanen staat het volgende in de brief:

De meesten zijn criminelen, jatten alles wat los en vast zit. En ze blowen en drinken tot diep in de nacht, draaien harde muziek. Met name vrouwelijke collega's voelen zich onveilig bij deze groep."

Wauw. Niets wat in die brief staat zal jou of mij waarschijnlijk verrassen, maar het is in zekere zin verfrissend om te horen dat meer mensen dit allemaal beginnen te beseffen. Want dit is wel de realiteit: een groot deel van de mensen die hierheen komen heeft totaal geen kans om te mogen blijven - bijvoorbeeld doordat een ander EU-land ze al eerder terecht de deur heeft gewezen - en slaat dan maar aan het terroriseren. Gewoon, voor de lol, omdat het kan.
Nou, ik zeg dat we ze onmiddelijk op het vliegtuig, de boot of wat dan ook terug naar hun eigen regio's sturen. Gewoon, omdat het kan. En vooral om onze eigen burgers te beschermen tegen dit soort schoften.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten