Ondankbare Memphis Depay steekt Van Gaal in de rug: 'Niet dankbaar voor kans bij Manchester'

Geen categoriemei 24 2016, 12:00
Zijn trainer is nog maar 24 uur geleden ontslagen, maar Memphis Depay heeft zich nu al tegen Louis van Gaal gekeerd.
Van Gaal was bijzonder onder de indruk van Memphis' spel bij PSV en natuurlijk het Nederlands elftal op het WK van 2014. Daarom zorgde hij er alles manager van Manchester United voor dat Depay voor een schitterend bedrag overgenomen werd van PSV. Oh, en natuurlijk kreeg Depay ook nog eens een geweldig loon in Manchester.
Je zou denken dat Memphis Van Gaal daarom dankbaar zou zijn, zeker aangezien hij er het afgelopen seizoen zelf een puinhoop van heeft gemaakt en bijna elke wedstrijd slecht speelde.

United betaalde afgelopen zomer 30 miljoen euro voor Depay. Zodoende kreeg de 22-jarige aanvaller kans in de Premier League. Maar erg dankbaar is hij Louis van Gaal niet. "Dat was toch wel gelukt", zegt hij over zijn transfer. "Dat zeg ik omdat ik in mezelf geloof en hard werk. Een haat-liefdeverhouding? Dat weet ik niet. En nu hij vertrekt, zo gaan dingen in de voetballerij, in het leven. En daar leer je van en word je sterker van."

Met andere woorden, Van Gaal -- één van de beste Nederlandse trainers ooit -- krijgt stank voor dank van een medelander die zijn rijkdom grotendeels aan hem te danken heeft.
https://twitter.com/RTLnieuws/status/735028784190115840
Lekker hoor Memphis, ik hoop dat Van Gaals opvolger, José Mourinho, je zo snel mogelijk aan een Oost-Europees ploegje verkoopt zodat je die mooie carriere op je buik kunt schrijven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten