Onderzoek bewijst: leraren zijn extreem links, leven in parallelle werkelijkheid

Onderzoek bewijst: leraren zijn extreem links, leven in parallelle werkelijkheid

Geen wonder dat ze onze kinderen indoctrineren.

Al jaren hebben wij van rechts het over linkse indoctrinatie in het onderwijs. Docenten zijn bijna altijd links en doen hun best om leerlingen (en studenten) te indoctrineren met hun quasi-marxistische denkbeelden.

Volgens links valt dat allemaal wel mee. Het is een verzinsel van rechts! Onderwijzers zijn heus niet linkser dan de gemiddelde Nederlander!

Nou, helaas, er zijn nu feiten bekend... en die onderstrepen maar weer dat docenten over het algemeen extreem links zijn.

Nou moet je je eens voorstellen dat onderwijzers de enigen waren die mochten stemmen. In dat geval zou GroenLinks bij Tweede Kamerverkiezingen dit jaar uitkomen op 40,5 zetels. De PvdA op 28,5. D66 op 22,5. En de SP op 21 zetels. Het grote linkse blok van vier partijen zou in totaal uitkomen op 112,5 zetels.

Rechts zou het daarentegen veel, veel slechter doen. De VVD? 6 zetels. Forum voor Democratie? 4,5 zetels. Het CDA zou 3 zetels krijgen, de PVV 1,5 en de SGP 0. Het rechtse blok van vijf partijen (als we de VVD daar voor het gemak maar even bij betrekken) zou dan dus 15 zetels in handen hebben.

Vergelijk dat eens met de meest recente peiling van Maurice de Hond:

peiling de hond

Onder alle kiezers zou de VVD uitkomen op 26 zetels, Forum voor Democratie op 15, de PVV op 14, het CDA op 13, en de SGP op 13. Het rechtse blok komt dan dus uit op in totaal 71 zetels. Dat zijn er 56 meer dan onder onderwijzers.

En het linkse blok? De SP 16, GroenLinks 14, D66 13, PvdA 12. Dat zijn 55 zetels en dus maar liefst 57,5 zetels minder dan onder docenten.

Een betere manier om te bewijzen dat het onderwijs in handen is van extreem linkse figuren die in een parallelle werkelijkheid leven is nauwelijks denkbaar.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties