Ongelooflijk: Rotterdamse tieners vormen moordcommando, vermoorden mensen voor een paar duizend euro

Ongelooflijk: Rotterdamse tieners vormen moordcommando, vermoorden mensen voor een paar duizend euro

Het "moordcommando" is verantwoordelijk voor de dubbele afrekening an de Rhijnauwensingel.

Op 20 december rond de klok van zeven uur (s' avonds) werden de 26-jarige Gilbert Henrietta en de 25-jarige Lindomar Elisabeth opeens doodgeschoten met een kalasjnikov. Lindomar was op het verkeerde moment op de verkeerde plek, Gilbert was het echte doelwit.

Bronnen rond het onderzoek naar de dubbele moord aan de Rhijnauwensingel in Rotterdam vertellen aan De Telegraaf dat de politie er ondertussen van overtuigd is dat het om een afrekening gaat... en dat die afrekening uitgevoerd is door leden van een moordcommando bestaande uit tieners. Eén van de verdachten is nu 16 jaar oud, maar was slechts 15 jaar oud op het moment van de afrekening. Hij werd onlangs opgepakt omdat hij verdacht wordt van "voorbereidingshandelingen."

Voor de dubbele moord, die vanuit een gestolen auto werd gepleegd, werden twee weken geleden al twee 18-jarige Rotterdammers gearresteerd die in december 17 jaar waren. Een 18-jarige man werd opgepakt omdat in de woning waar hij verbleef een kalasjnikov lag. Volgens de politie is dit wapen mogelijk gebruikt bij de liquidatie. Daar loopt nog onderzoek naar.

De 'jongens' die ondertussen gearresteerd zijn hebben "diverse culturele achtergronden."

Wellicht het meest verbazingwekkende aan deze dubbele moord? In Nederland was het natuurlijk honderd procent illegaal voor de moordenaars om een kalasjnikov te hebben. Aangezien onze media Amerikanen de afgelopen dagen hebben verteld dat schietpartijen alleen voorkomen kunnen worden als ze het vrije wapenbezit afschaffen is dat misschien dan toch food for thought -- voor de media dus, niet zo zeer voor Amerikanen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer