Ontucht plegende docent mag gewoon les geven van de rechter

Geen categorieokt 13 2010, 11:30
Dit is nou Nederland anno 2010: de vrijheid van meningsuiting bestaat alleen voor fans van de multiculturele samenleving, ieder ander wordt opgepakt en veroordeeld, terwijl ontucht plegende docenten gewoon voor de klas mogen blijven staan.

Het misbruik vond tien jaar geleden plaats op een school in Spijkenisse, maar het meisje bracht de zaak pas aan het rollen toen ze haar opleiding had afgerond. De docent werkte inmiddels op Scholengemeenschap Spieringshoek in Schiedam.

De rechter achtte de ontucht bewezen en veroordeelde de docent tot veertig uur werkstraf. Daarnaast stelde zijn school hem meteen op non-actief. Ik hoor het u denken: 'wow, die man werd echt ge-na-de-loos gestraft zeg!'
Nou, dat dacht de rechter blijkbaar ook toen de docent zich verongelijk bij hem meldde. Ziet u, de docent vond het belachelijk dat hij geschorst werd. Hij moest die verschrikkelijke werkstraf ook al doen, dat was wel genoeg vond hij. De rechter was het daarmee eens. De veroordeling zou onvoldoende reden zijn om de docent het "recht op arbeid te ontzeggen".
Mensen, het spijt me wel, maar waar zijn wij nou eigenlijk helemaal mee bezig? Dit is toch niet te volgen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten