Ook te lui om aangifte te doen wegens LHBTIBBQ-discriminatie? Daar heeft Amsterdam nu een app voor!

Geen categoriejul 24 2018, 19:00
Amsterdam, een stad die iedere dag meer en meer een parodie van zichzelf wordt, heeft zichzelf nu wederom belachelijk gemaakt. Via Amsterdam.nl.
Waar je vroeger nog aangifte en meldingen kon maken bij het politiebureau zodat zij er vervolgens niets mee doen, kun je nu meldingen van discriminatie maken via een app, zodat ze nóg minder niet hoeven te doen.
De makers van de app, evenals de organisatie van Pride Amsterdam, menen dat je direct nadat je bent gediscrimineerd, bespuugd, getrapt of bent uitgescholden, je wel even een melding gaat maken via de app 'Meld discriminatie NU'.
Ze hameren er toch op dat er er niet alleen gemeld moet worden maar dat er ook écht (nee écht) iets met die melding moet gebeuren. Dan denk je natuurlijk aan een LHBT-knokploeg met gekleurde haren en van die anabolen-lesbiennes met dildo's in plaats van knuppels, rijdend in een jaren '70 Volkswagen busje maar dit blijft helaas een fantasie. De app geeft namelijk tips en informatie over hoe je met je klodder spuug in je gezicht om kunt gaan. Want wat ze eigenlijk bedoelen met 'er moet iets gebeuren' is dat zij het aantal incidenten gaan optellen, het uiteindelijke resultaat hoe dan ook 'schrikbarend' zullen gaan noemen om vervolgens bij een ongeïnteresseerde wethouder of minister aan te komen kakken om hem eens te gaan vertellen dat hij hier écht wat aan moet gaan doen.
Bespaar je de moeite om die app te downloaden en pleur zo'n vent die je in je gezicht spuugt gewoon de gracht in of zo. Volgens mij is er niets vernederender voor zo'n homo-hater om door een homo in elkaar getikt te worden of überhaupt een fatsoenlijke vorm van weerstand te moeten verduren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten