Zweedse regering onder vuur door oppositie om kindhuwelijken onder immigranten

Geen categoriejul 24 2018, 20:00
Zweden is natuurlijk het toonbeeld van falend links immigratiebeleid. Telkens wanneer je denkt dat het niet erger kan komt er weer zo'n nieuwsbericht die je alle hoop doet verliezen. Dit keer dus kindhuwelijken onder migranten! Via Elsevier Weekblad.
9 September zijn de Zweedse verkiezingen dus iedere steen wordt ondersteboven gekeerd opzoek naar munitie voor de oppositie om op de Zweedse regering te schieten. Ze hoefde niet heel hard te zoeken want hét heikel punt van heel Zweden is natuurlijk de multiculturele samenleving en de immigratie.
Wanneer de immigranten met granaten Malmö lopen af te breken en er weer een meid verkracht is, is het volgens de Zweedse regering allemaal de schuld van de autochtone Zweden omdat zij zo intolerant zijn en geen begrip hebben voor andermans cultuur. Ook wanneer je dit soort onderwerpen met Nederlanders bespreekt tref je vaak zo'n lapzwans die beweert dat een stage-plek en een baan dit allemaal had kunnen voorkomen.
De Zweedse regering zit nu echter met de handen in het haar want kindhuwelijken onder islamitische asielzoekers is toch écht een dingetje waar ze de autochtone bevolking niet van kunnen beschuldigen, maar onderdeel is van die cultuur! Oeps! Kindhuwelijken in het buitenland zijn in Zweden namelijk niet perse ongeldig, dus wat doen al die asielzoekers? Even het beloofde land verlaten voor wat chillere regels in land van herkomst, om daarna weer écht Zweeds te zijn met de 9-jarige vrouw van je dromen.
Zelfs een voorstel om alle kindhuwelijken te schrappen werd verworpen door de coalitie. Zij zouden zelf namelijk aan een voorstel werken. De oppositie vond dit (terecht) belachelijk en meende dat zij gewoon bang waren om voor racist te worden uitgemaakt (en stemmen te verliezen).
Compleet debiel beleid door een debiele regering dus. Alsof er oestrogeen in het kraanwater zit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten