Opnieuw moslimterreur in Kenia

Geen categoriejun 17 2014, 13:00
Terreurgroep al-Shabaab
Overal in de wereld slaan moslimterroristen aan het moorden vanwege hun idiote geloof en fanatisme. Schokte de soennitische terreurbeweging ISIS afgelopen zondag de wereld door een uurlange video uit te brengen met gruwelijk beeldmateriaal over de moordpartijen en moordden zondagavond moslimterroristen van al-Shabaab al onschuldige burgers uit, die nietsvermoedend naar het WK voetbal zaten te kijken, vandaag was het opnieuw raak.
En weer waren het de Somalische al-Shabaab terroristen die het bloedbad aanrichtten, en weer vlakbij Keniaanse kustplaats Mpeketoni: zeker 15 mensen werden vermoord. De groep gaat weloverwogen te werk, want voorafgaand aan de slachting hadden de de locale telefoonpalen opgeblazen, zodat burgers niet via de telefoon alarm konden slaan.
Los van het feit dat overheden, waar ook ter wereld, machteloos staan om dit geweld te voorkomen, is de vraag hoe maken we hier een eind aan? De fanaten worden klaarblijkelijk in ruime mate gefinancierd om aan wapens te komen en zijn totaal meedogenloos. Of je het nu hebt over moslimfanaten in Nigeria, Irak of Somalië, het maakt niet uit: uit naam van Allah krijg je een kogel door je kop of wordt je kop eraf gehakt, zoals in de straten van Londen vorig jaar gebeurde. Ik vrees dat hier maar één oplossing voor is: die hele fundamentalistische islam wereldwijd met wortel en tak 'verwijderen'.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten