Man probeert winkel te overvallen, houdt geen rekening met oud-soldaat

Man probeert winkel te overvallen, houdt geen rekening met oud-soldaat

Veteranen komen over het algemeen ook na hun jaren in het leger voor zichzelf op.

Dat is niet zo vreemd; ze zijn er immers in getraind.

Case in point, deze waanzinnige video, waarin u zit hoe een crimineel pur sang een winkel probeert te overvallen, maar helaas een klein probleempje heeft.

Nou ja, klein: een oud-soldaat staat hem in de weg.

De man achter de kassa zag de overvaller binnenkomen en zich raar gedragen, dus hij stond meteen op stand-by. Als er iets gebeurde zou hij handelen.

De overvaller, die duidelijk nerveus was, liep op hem af en trok ineens een pistool. De soldaat zag het aankomen, blokkeerde de arm van de crimineel, en... nou ja, kijk de video.

Boem, zo doe je dat. Dahaag, meneer de overvaller, ren maar snel terug naar je moeder.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
criminaliteit overvallen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer