Pedo-soap gaat door: Epstein-slachtoffer beschuldigt Prins Andrew van misbruik

Geen categoriesep 21 2019, 12:00
Voorlopig zijn we gelukkig nog niet af van de doofpot rondom de pedocratische netwerken van Epstein. De beerput blijft openstaan, Epstein pleegde zelfmoord maar de zaak is nog lang niet klaar. Een slachtoffer van Epstein komt nu naar buiten met de volgende beschuldiging: ze werd als tiener misbruikt door Prins Andrew!
Al jaren deden er geruchten de ronde dat Prins Andrew betrokken was bij dubieuze seksschandalen en andere vulgaire praktijken. Sinds het arrest en de zelfmoord van Epstein richten zich steeds meer vingers op de Britse Prins. Hij zou bij meerdere kwesties betrokken zijn, de geruchten en beschuldigingen rondom pedofiele kwesties blijven boven drijven. Wat heeft Prins Andrew nu allemaal wel niet op zijn kerfstok staan?
Een Amerikaanse dame zegt dat ze als tiener ook is misbruikt door Prins Andrew. Als tiener was ze ook al een seksslaaf van Jeffrey Epstein. Eerder heeft Prins Andrew soortgelijke beschuldigingen hardnekkig ontkent. Over de ontmoeting met de Prins zei ze het volgende:

Toen ik met Ghislaine en Jeffrey de club verliet, zei Ghislaine in de auto: 'Hij komt mee terug naar huis. En ik wil dat jij voor hem doet wat je voor Epstein doet'. Ik kon het niet geloven."

Zo blijven de beschuldigingen aan het adres van Prins Andrew zich opstapelen, een onderzoek zal nu wel moeten volgen. Als er rot is moet het gevonden worden!
"https://twitter.com/TODAYshow/status/1175012940698836992?ref_src=twsrc%5Etfw
In het fragment vertelt ze haar verhaal. Natuurlijk beseffen we dat het een beschuldiging is en dat er zeker nog grondig onderzoek moet worden verricht voordat het kan worden 'bevestigd' maar de tal van beschuldigingen zijn op zijn minst opmerkelijk te noemen.
Wat zal de Prins wel niet allemaal op zijn kerfstok hebben?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten