Persbreidel in Vrije Universiteit-zaaltje: "zionistische pers" komt er niet in bij avond met Palestijnse terroriste

Persbreidel in Vrije Universiteit-zaaltje: "zionistische pers" komt er niet in bij avond met Palestijnse terroriste

En dat is nu de tweede dag op rij dat extreem-linkse organisaties het nodig vinden om bepaalde journalistieke organisaties de deur te wijzen.

In Amsterdam is momenteel een bijeenkomst bezig met de Palestijnse veroordeelde terroriste Rasmea Odeh. Zij wist met een bombardement in Jeruzalem in 1969 twee mensen om het leven te brengen, maar dat weerhoudt de extreem-linkse groepering Revolutionaire Eenheid niet tegen om haar hartelijk welkom te heten als eregast in Nederland. Zij houden vanavond een bijeenkomst met haar in De Verrekijker. Dat is een zaaltje waarvan het eigendom de Vrije Universiteit toebehoort, en kennelijk de enige regel is dat je "geen asshole" mag zijn. Mensen vermoorden is dan kennelijk weer niet hetzelfde als een "asshole" zijn... maar goed, we dwalen af.

Feit is dat er bij de deur van De Verrekijker mensen staan die controleren of er niet stiekem ongewenste journalisten naar binnen worden gelaten. Eén van die ongewenste journalisten is kennelijk Bart Schut, die schrijft voor het Nieuw-Israëlitisch Weekblad. Dat geldt bij de haatdragende complotidioten als "zionistische media", en dus mag hij niet komen...

Hiermee is dit dus al de tweede extreem-linkse persbreidel in twee dagen tijd. Gisteren werden rechtse media-organisaties, waaronder DDS, geweigerd bij een bijeenkomst om de Februaristaking te herdenken. Evenals het avondje met de Palestijnse terroriste Odeh was die bijeenkomst trouwens geen bijster groot succes...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties