Pia Dijkstra liet gisteren zien een arrogant vrouwtje tot en met te zijn: "Garantie geef je op stofzuigers"

Geen categoriejan 31 2018, 11:00
Een CDA-senator werd afgeserveerd door de D66'er.
Als je wilt weten wat er mis is met D66 als partij en met Pia Dijkstra als politica, kijk dan niet verder dan haar uitwisseling gisteren tijdens het donordebat met CDA-senator Martens. De christendemocraat wilde de garantie dat iedereen de nieuwe donorwet begrijpt.
Pia's reactie?

"Een garantie geef je op stofzuigers."

I kid you not.
https://twitter.com/IngeLengton/status/958389675797942272
Dit is Dijkstra -- en die kulpartij van haar -- ten voeten uit. De volstrekt misplaatste arrogantie spat er werkelijk vanaf, zeker als ze in debat is met christelijke politici, waar zij en haar partij een ongelooflijke hekel aan hebben. Je hoeft als christendemocraat, SGP'er of CU'er maar heel zachtjes iets te vragen en voila, Dijkstra en haar partijgenoten gaan meteen vol op het orgel.
Het goede nieuws? Door deze arrogante verspeelt Dijkstra alle mogelijke goodwill in de Eerste Kamer. Aangezien de stemming over de donorwet al heel close is, is het best mogelijk dat dit soort opmerkingen haar uiteindelijk de overwinning kosten.
De daadwerkelijke stemming vindt plaats op 13 februari. Het debat over deze onzalige wet gaat volgende week verder in de senaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten