Politie Groningen identificeert bioscoopmoordenaar als Ergün Senarabaci, geeft verder geen info

Politie Groningen identificeert bioscoopmoordenaar als Ergün Senarabaci, geeft verder geen info

De Politie Groningen heeft de verdachte van de moord op twee personen in Pathé geïdentificeerd. Het gaat om de hoogblonde Germaan Ergün Senarabaci, die volgens de politie verantwoordelijk is voor de situatie in Groningen waarbij twee dode lichamen werden gevonden in een bioscoop.

De politie heeft ondertussen een verhaal opgehangen over 'het misdrijf', maar het verhaal is zo goed afgedicht en er wordt zo weinig informatie gegeven dat er eigenlijk wel iets meer moet spelen 'dan zomaar eventjes een misdrijf', waarbij twee doden werden gevonden.

Dat er wellicht meer speelt dan een misdrijf is niet vreemd om te denken. Niemand vermoord zomaar even twee mensen in een bioscoop, tenzij je echt een hele bizarre fetisje hebt, dat kan natuurlijk, maar het zijn uitzonderingen. En de wijze waarop de politie agente sprak over het voorval, spreekt wat mij betreft boekdelen.

Het klonk namelijk niet zo 'overtuigend' en dat is toch wel noodzakelijk om burgers het gevoel te geven dat de politie haar burgers ook daadwerkelijk informeert over wat er écht speelt. Het kan natuurlijk ook zijn dat de politie niets weet en gewoon in het duister tast. Ongetwijfeld dat er binnenkort meer naar buiten komt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties