Politiek is niet altijd serieus: Jinek interviewt Geert Wilders over zijn liefde voor poezen

Geen categoriejul 21 2017, 18:00
De PVV-voorman vond het tijd voor een luchtig onderwerp en heeft het eventjes niet over islamisering maar over zijn poezen.
Heeft Geert Wilders besloten dat hij meer van zichzelf wil laten zien aan de Nederlandse kiezers? Het lijkt er wel op als je naar zijn socialemediagedrag van de afgelopen week kijkt. Een paar dagen geleden postte hij een filmpje van zijn "behekste" klok, en vandaag sprak hij met Eva Jinek over zijn liefde voor katten. Wilders is natuurlijk al jaren een grote kattenliefhebber - zo leefde Nederland met hem mee toen zijn poes Lola overleed. Maar de laatste tijd uit hij zijn dierenliefde steeds vrolijker:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/888331453557342208
Die Wilderspoezen - Snoetje en Pluisje heten ze - hebben zelf ook zin in de uitzending, aldus hun Twitteraccount:
https://twitter.com/Wilderspoezen/status/888376151063875584
Wilders laat hiermee een kant van zichzelf zien die een stuk vrolijker is dan we normaal van hem gewend zijn. De poezenplaatjes en -emoji's staan in schril contrast met Wilders' onheilspellende video's over islamisering en immigratie. Links betoogt graag dat Wilders voor verdeeldheid en polarisatie zorgt, maar is dat wel zo? Als er immers iets is wat mensen verbindt, dan zijn het wel schattige poezenplaatjes.
Wat je verder ook vindt van de PVV, iedereen houdt van poezen. Alleen een zuurpruim als Frans Weisglas heeft er een probleem mee, verder vindt iedereen het leuk. Wilders brengt mensen bij elkaar!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten