Popcorn erbij en kijken maar! FVD-held Hiddema schiet Amsterdam af om kansloze deradicalisering

Popcorn erbij en kijken maar! FVD-held Hiddema schiet Amsterdam af om kansloze deradicalisering

Dít is nou waarom Nederland Theo Hiddema de Kamer in heeft gestemd.

Ken je dat, van die filmpjes waar je gewoon helemaal blij van wordt als je ze ziet? Nee, ik heb het nu niet over kattenfilmpjes, maar over de slangenkuil die Amsterdam heet. Daar gaat de afgelopen tijd immers vanalles mis - en dat is nog zachtjes uitgedrukt - met de zogenaamde 'deradicaliseringstrajecten'.

Behalve dat zulke trajecten sowieso al ten dode zijn opgeschreven - extremisten laten zich niet gedwongen van hun wanideeën afbrengen - heeft de gemeente Amsterdam het ook nog eens héél erg dom aangepakt door een ex-terrorist daar neer te zetten als 'expert'. Eerder vandaag schreef ik al dat je op je vingers kunt natellen dat dat verkeerd zou gaan, en dat ging het dan ook.

Theo Hiddema snapt dat ook, en sprak dan ook niet al te positief over de manier waarop Amsterdam dit heeft aangepakt, maar dan wel op de welbespraakte Hiddema-manier uiteraard. Zonder al te veel prijs te geven kan ik alvast kwijt dat hij dat op een heerlijke manier doet en daarbij - hoe kan het ook anders - een paar mooie spraakkunstjes uithaalt. Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen - Forum voor Democratie doet onder andere in Amsterdam mee - is dit ook geen slecht moment om te laten zien wat het 020 onder het PvdA-regime zoal verprutst heeft.

Ik zou dus zeggen: stop even waar je mee bezig bent, ga lekker comfortabel in je stoel of bank zitten, bekijk dit filmpje van twee minuten... en geniet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties