jetten halenhemweg

Posters bewijzen: het partijkartel bestaat echt, D66 en GroenLinks zijn dezelfde partij

Geen categoriemrt 14 2019, 10:00
Dit is wel heel opvallend.
De oplettende Frank van Dijk is iets opgevallen: de verkiezingsposters van GroenLinks en D66 zijn totaal en compleet uitwisselbaar. Kijk maar:
https://twitter.com/FWDijk/status/1106086979630968833
"Zo te zien hebben D66 en GroenLinks hetzelfde reclamebureau ingehuurd," schrijft Van Dijk op Twitter. "Uitwisselbare slogan en ontwerp van de poster. Waarom zou je op D66 stemmen en niet op GroenLinks?"
Het is natuurlijk een bijzonder goede vraag. Wat is het verschil eigenlijk, tussen D66 en GroenLinks? Behalve dan dat de laatste geleid wordt door een man die redelijk populair lijkt te zijn in het land, terwijl de eerste geleid wordt door een enorme nerd die nog niet eens op de stem kan rekenen van zijn bloedeigen moeder?
Kijk ook naar hoe hard zowel GroenLinks als D66 inzetten op 'klimaat.' Het is ongelooflijk. De twee lijken wel de politieke armen van Greenpeace te zijn. Ze zijn totaal geobsedeerd met het milieu en 'klimaatverandering, roepen naïeve scholieren op om massaal te spijbelen, en hebben er lak aan dat deze plannen in belachelijk hoge kosten resulteren voor burgers -- kosten die alleen de top 1 procent kan opbrengen, maar de rest niet.
Twee handen op één buik? Nee, het gaat veel verder dan dat. D66 en GroenLinks zijn gewoon één en dezelfde partij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten