PvdA-prominent Sharon Dijksma doet ook even op Trump schijten

PvdA-prominent Sharon Dijksma doet ook even op Trump schijten

Omdat het kan.

Ah kijk, daar is Sharon Dijksma ook:

Dan heb je er dus echt niets van begrepen. Amerika is veruit het machtigste land op aarde. Volgens veel kenners is het moderne Amerika zelfs het machtigste land ooit. Ja, machtiger dan de oude Romeinen, de Mongolen (ten tijde van de grote Djengiz Khan), etc.

Maar mevrouw denkt dat Trump en co. alle kleuren van de regenboog schijten omdat ze zogenaamd heel bang zijn voor... tja, voor wie? Voor Guy Verhofstadt?

Het is kenmerkend voor de manier waarop de Europese elites zichzelf overschatten en Amerika onder Trumps leiding juist onderschatten. Deze figuren zijn werkelijk totaal losgeslagen; ze zijn de realiteit volledig uit het oog verloren. Zij geloven zo erg in hun eigen grootsheid (omdat ze het grote Europese project door onze strot duwen) dat ze niet bevatten dat Amerika nog altijd het machtigste land op aarde is en dat wij, Europeanen, voor onze veiligheid én economisch welzijn nog steeds volkomen afhankelijk zijn van dat land.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer