Racistisch hoaxblog heeft ook wat te zeuren

Racistisch hoaxblog heeft ook wat te zeuren

Welkom aan Geenstijllezers!

Goed, nog even over die Nieuwsuur-hoax dus. We kunnen wel heel diepzinnige beschouwingen gaan ophangen over de 24uurs-nieuwseconomie en de publicatiedruk op kleine internetredacties, maar we zaten gewoon fout. Nostra culpa dus, we zullen ervan leren, we beloven het niet meer te doen, eerlijk waar en al dat soort zaken.

Nu kunnen we ons voorstellen dat sommige collega-journalisten even een gevoel van leedvermaak niet kunnen onderdrukken, wellicht ook onder het motto "Blij dat het mij niet overkomen is". Maar om, zoals het roze reclameblog nu doet, anderen de maat te nemen terwijl je zelf ook regelmatig op dit soort fouten betrapt wordt, is niet zo handig. Al helemaal niet als er onder die lijken ook nog eens een onvervalste racistische foeihoax zit. Wie zonder hoax is, werpe de eerste steen, pubers!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties