Rob Jetten moet gelukkig niks hebben van de waanzin ideeën van de Jonge Democraten!

Geen categorienov 05 2019, 16:00
Net als je denkt dat het niet gekker kon kwamen de deugkneuzen van de Jonge Democraten weer als braafste jongetje van de klas in het nieuws. Nee, een verlaging van de snelheid naar 100km/u is niet genoeg voor hun; zij willen namelijk nog een stap verder gaan. Complete waanzin natuurlijk, maarja het zijn nu eenmaal jonge studentjes die vol bravoure iets roepen om goed over te komen in het nieuws. Gelukkig zit er nog een heel klein beetje common sense in Rob Jetten.
Eerder vandaag kwamen de nepliberalen van de Jonge Democraten met de volgende boodschap:

“De Jonge Democraten willen de maximumsnelheid verlagen tot 90 km/h. Daarom dienen we op het D66 congres van 9 november in Breda een motie die hiertoe oproept in.

Het kabinet is aan het kijken naar de mogelijkheid de maximumsnelheid te verlagen. Hiermee hopen zij de stikstofcrisis het hoofd te bieden. Dat is volgens ons een goede zaak. Echter, het kabinet wil enkel een verlaging naar 100 km/h op specifieke snelwegen overwegen. Dit gaat voor de Jonge Democraten niet ver genoeg, wij willen een verlaging van de maximumsnelheid naar 90 km/h op alle wegen.

Het verlagen van de maximumsnelheid is niet alleen een goed idee voor het aanpakken van de stikstofcrisis. Ook voor de volksgezondheid is het een belangrijke maatregel. Door langzamer te gaan rijden worden minder vervuilende stoffen de lucht in geblazen, waardoor de luchtkwaliteit in Nederland verbetert. Ook zal het aantal verkeersdoden met een verlaging van de maximum snelheid afnemen.”

Dat zij zich überhaupt nog liberaal durven te noemen is al bijzonder genoeg. Gelukkig is grote baas van D66 niet gediend van deze waanzin. D66 komt zelf soms met de meest ridicule voorstellen, maar zelfs zij kunnen deze waanzin niet steunen. Anders zijn ze sowieso gedoemd om te decimeren naar één zetel in het parlement.
https://twitter.com/alexanderbakker/status/1191715695429652480?ref_src=twsrc%5Etfw
Jetten ziet 90 km/u absoluut niet zitten gelukkig, maar naar alle verwachtingen zal hij uiteraard braaf meestemmen om de maximumsnelheid te verlagen naar 100 km/u.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten