Rodney Sneijder - de broer van Wesley - vindt kersverse moeder Yolanthe helemaal te gek

Rodney Sneijder - de broer van Wesley - vindt kersverse moeder Yolanthe helemaal te gek

Wesley Sneijder is niet de enige van de familie die helemaal hoteldebotel is van de betoverende Yolanthe...

Krijgt Wesley Sneijder binnenkort concurrentie van z'n bloedeigen broer? Het zou zomaar eens kunnen, want sinds de kleine Xess Xava geboren is, kan Rodney Sneijder z'n ogen ook niet afhouden van z'n kleine neefje... én haar moeder:

Rodney Sneijder, het broertje van Wesley, vindt dat Yolanthe een geweldige moeder is voor Xess Xava.

"Ze doet het uitstekend", zo bejubelt Rodney zijn schoonzus in Shownieuws.

Rodney is net terug uit Turkije, waar hij tijd heeft doorgebracht met zijn nieuwe neefje. Volgens de trotse oom is Xess Xava een voorbeeldige baby. "Het gaat heel goed. Hij is een rustig kindje."

Wesley en Yolanthe wonen nog altijd in Istanbul - waar Xess Xava ook geboren is - maar blijven desalniettemin behoorlijk close met hun eigen familie. Zo vloog ook Yolanthe's zus Xelly uit voor de bevalling naar de voormalige hoofstad van het Oost-Romeinse Rijk, en namens de familie-Sneijder was Rodney dus van de partij.

Intussen groeit de kleine Xess Xava gestaag door. Het mannetje van actrice Yolanthe en voetballer Wesley woog 3,5 kilo bij z'n geboorte, maar is hard op weg om in ieder geval groter te worden dan z'n vader!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer