snapshot8

Rutte lelijk in de penarie: website over z’n talloze blunders blijkt vlak voor verkiezingen grote hit!

Geen categoriemrt 19 2019, 8:00
Zelfstandig ondernemer (MKB-detaillist en vastgoedbeheerder) en rechts politiek activist Rob van Gemert uit Zwijndrecht, heeft een site laten bouwen en eind februari online gezet waarop een heleboel misstanden staan die de VVD onder Rutte begaan heeft en nog steeds begaat: www.defoutenvanvvdrutte.nl.
Wij berichtten daar al over op 25 februari, maar ook via andere kanalen is er ruchtbaarheid gegeven aan de website. Inmiddels is ‘De fouten van VVD Rutte’ al enkele duizenden keren bezocht. Voor vandaag en morgen heeft Van Gemert zelfs advertentieruimte ingekocht op DDS om een banner op die beide dagen te laten draaien.
Mensen kunnen op de site eindelijk zien wat voor een partij de VVD eigenlijk is. Alles is onderbouwd met links naar artikelen die verschenen bij kranten, bladen en blogs. Alles overzichtelijk onderverdeeld en chronologisch gerangschikt.
Van Gemert vindt dat mensen niet meer in de leugens van de VVD moeten trappen. Omdat Nederland er mee naar de knoppen gaat. Op allerlei gebieden: normen en waarden, leefbaarheid en de toekomst. Om nog te zwijgen over de betaalbaarheid van het leven voor burgers en bedrijfjes, of over de vele Rutte-wantoestanden die heersen op het gebied van solidariteit, bestuur, veiligheid, onderwijs en in de zorg.
Er staan op de site vele feiten die heel wat kiezers ongetwijfeld vergeten zijn. Of in het geheel zelfs niet eens weten. Maar even rondsurfen is buitengewoon ‘verfrissend’. De bedoeling is dat de site breed gedeeld wordt, door heel Nederland, om de VVD een extra slag toe te dienen. Dus maak al uw familieleden, kennissen, vrienden, en collega’s erop attent en vraag al die mensen het ook weer te delen! Vooral als u of iemand een VVD’er kent…
Volgens Van Gemert heeft de VVD alleen maar een zeer goed reclamebureau, die slechts mooie praatjes vertelt. De waarheid is echter ánders. Er wordt niets voor de Nederlander gedaan. Aangezien de VVD rechts hoort te zijn, en dat zégt te zijn, maar het in de praktijk niet ís, is rechts zijn kracht kwijt. De middenklasse wordt daarom nu gewoon uitgeknepen.
Het is opmerkelijk dat een dergelijke ondernemer zó hard de VVD aanvalt. Maar ja, de ‘Bolkestein-VVD’ is inmiddels ook al lang weg… En dat gaat zich wreken.
Een en ander wil hij vóór 2021 nog uitleggen op zijn nieuwe initiatief: Op Rechts. Want ‘’het moet echt Op Rechts Nu’’ zoals Rob van Gemert zelf zegt. Rechts stemmen, en daarna het herstel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten