Schokkend! (Of niet) Noord-Afrikaanse 'asielzoekers' zorgen voor enorme overlast in Schalkhaar

Geen categoriedec 14 2016, 9:00
In het Overijsselse Schalkhaar hebben winkeleigenaren het he-le-maal gehad met de overlast die veroorzaakt wordt door 'asielzoekers' uit Noord-Afrika en de Balkan.
De reden? De 'vluchtelingen' misdragen zich massaal. Zo stelen ze sinds de zomer alles dat los en vastzit. Dat bericht... het politiekcorrecte en linkse Algemeen Dagblad (ja echt!):

Op de toonbank in de kadowinkel van Odile Küper staan een spuitbusje en een sleutelhanger met een pluizig bolletje. ,,Dàt is een vrouwenalarm en dàt is een inktspuitbus'', zegt Küper. ,,Dat loopt als een tierelier.'' De onderneemster is niet de enige Schalkhaarse die zich de laatste tijd onveilig voelt.

André Fahner, eigenaar van de Plus-supermarkt in Schalkhaar, denkt er net zo over:

"We betrappen nu elke week één of twee winkeldieven op heterdaad. Die krijgen een winkelverbod, maar er blijven maar nieuwe komen. En dan heb ik het nog niet over de dieven die we niet op heterdaad betrappen."

En raad eens in hoeveel van de gevallen het om 'asielzoekers' gaat?
Het antwoord: 70 procent. Jawel, in zo'n 7 van de 10 gevallen is de dief een zogenaamde vluchteling.
En dat is niet alles, ook bij de drogisterij en het lokale PostNL-kantoor is de overlast immens. Bij de eerste werd er onlangs op klaarlichte dag voor maar liefst 600 tot 700 euro aan shag gestolen. En ja, ook die winkels beschrijven de daders als jongemannen van "Noord-Afrikaanse en Balkan-afkomst."
Diefstal is natuurlijk al erg genoeg, maar zoals onderneemster Odile Küper uitlegt gaan sommige 'vluchtelingen' veel verder. Eerder dit jaar werd ze namelijk zwaar mishandeld door zo'n kansenparel:

"Ik werd bont en blauw geslagen. Ik zie nog de haat in zijn ogen, terwijl ik hem niets misdaan had. Ik baalde vooral dat hij de eend op mij kapot sloeg."

Elk misdrijf dat gepleegd wordt door 'vluchtelingen' komt wat mij betreft op het conto van Rutte II. De Nederlandse bevolking zegt nu al tijden dat we het gehad hebben met de massale instroom van nep-asielzoekers, maar het kabinet doet helemaal niks. Rutte glimlacht vrolijk, gaat lekker uit eten, terwijl Nederlandse winkeleigenaren en ondernemers bestolen en mishandeld worden door de kansenparels in kwestie. Bedankt he, Mark! Goed gedaan hoor jongen! Nog even zo doorgaan en voor je het weet heb je een heel nieuwe achterban van Noord-Afrikanen en Balkan-lieden. Daar kun je je Nederlandse achterban dan lekker mee vervangen. Hups, electoraal probleem opgelost terwijl Nederland steeds verder afglijdt in de richting van een bananenrepubliek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten