Smeerpijp Keith Bakker opnieuw verdacht van zedendelict

Geen categoriesep 28 2019, 12:00
Keith Bakker (58), die vijf jaar cel kreeg vanwege het seksueel misbruiken van zeven meisjes, wordt weer verdacht van een zedendelict. 'Ja maar dit keer heb ik écht niks gedaan'. Is goed Keith, ouwe smeerlap!
Keith geeft een interview in het AD waarin hij totale verontwaardiging veinst. Omdat het AD hem de volledige ruimte geeft en geen enkele kritische vraag stelt (misschien omdat het zo al ongeloofwaardig genoeg is) ram ik zelf met alle liefde de stoelpoten onder Keith Bakker vandaan, alstublieft:
Die vijf jaar cel en tien jaar beroepsverbod kwamen kennelijk zomaar uit de lucht vallen, want dat gebeurt soms. Net als nu! Toen zijn straf voorbij was en hij een poos later een beetje zat te chillen in Bali, waaide hem ineens een zedenaangifte in het gezicht.
Ondanks dat de rechtbank het de vorige keer bewezen achtte dat Keith graag (te) jonge meiden misbruikt, laat hij het er dit keer niet bij zitten! Want ondanks dat hij de bak in moest, kon hij zich vooraf niet publiekelijk verdedigen en had iedereen z'n mening over hem al klaar! Dat ze gelijk bleken te hebben doet daar natuurlijk niets aan af, Keith zal zich verdedigen en heeft dit keer 'echt niets verkeerds gedaan en niets te verbergen'.
Waar komt die zedenaangifte dan vandaan? Nou, vlak na zijn vrijlating heeft hij vrienden gemaakt die een 15-jarige dochter hebben. Ze werden vrienden en toen ze nét 18 was geworden, werden ze spontaan verliefd op elkaar! Komt dát even goed uit voor Keith!
The happy couple stonden op het punt om een reis te maken. Bijna niemand wist van hun relatie af, behalve wat 'niet zo enthousiaste' ouders. Keith vond dat ze haar ouders moest informeren over de reis en heeft daarna nooit meer wat van haar gehoord. Keith ging toen met een gebroken hart naar Bali, arme man. Negen maanden na de break up hoorde hij ineens dat zij naar de politie was gestapt. Zomaar uit het niets besloot zij ineens het slachtoffer te spelen. Dat is natuurlijk echt lullig want Keith heeft de schijn al tegen en dan doe je zomaar zoiets. Wat een harteloze meid...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten