Staat het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West op springen?

Geen categorieaug 29 2015, 15:00
Scheurtjes lijken er te ontstaan in het nog prille huwelijk van rapper Kanye West en de momenteel zwangere realityster Kim Kardashian.
Nog maar net iets meer dan een jaar geleden stapte Kim Kardashian in het huwelijksbootje met de hiphopper Kanye West. Eerder was zij al getrouwd met basketballer Kris Humphries, maar dat huwelijk hield nog geen drie maanden stand.
Ook het huwelijk met Kanye West lijkt in staat van ontbinding. Vrienden van de twee vragen zich af hoe lang Kim het nog volhoudt rondom Kanye West, die een control freak zou zijn:
Volgens de bron maken familie en vrienden van de zich zorgen over het dominante gedrag van Kanye. "Van haar garderobe, tot haar kapsel en met wie ze wel of niet mag praten", aldus de insider. "Iedereen vraagt zich af hoe lang Kim dit nog vol kan houden."
De meest recente verregaande bemoeienis met zijn vrouw is Kanye's opdracht dat Kim niet meer met haar telefoon op schoot mag zitten als Kanye een show geeft. De rapper zou naar verluid helemaal uit z'n plaat zijn gegaan toen er foto's opdoken van zijn vrouw die gemaakt waren tijdens een optreden van de eigenzinnige artiest:
Kanye West is niet blij met het gedrag dat zijn vrouw Kim tijdens zijn shows vertoont. De rapper wil niet dat zijn vrouw tijdens zijn optredens met haar telefoon bezig is. Kim zou onlangs tijdens een show van Kayne op camera zijn vastgelegd terwijl ze met haar telefoon bezig was. West zou woest zijn geworden bij het terug zien van de beelden.
Kanye ligt niet alleen in de clinche met zijn vrouw, maar ook met haar familie. Onlangs pleegde Kims halfzus Kylie een interventie. De jonge telg uit de Kardashian-clan vindt namelijk dat de rapper grenzenloos stijlloos is, en met zijn wansmaak haar geliefde halfzus zou verpesten:
Halfzus Kendall Jenner doet een oproep aan Kanye West om zich niet meer te bemoeien met mode en de stijl van zijn vrouw Kim Kardashian. De rapper zou er niets van bakken. [...] Kendall vreest immers dat de algehele carrière van haar halfzus eronder gaat lijden. Ze wil niet dat dat gebeurt, en al helemáál niet door haar man.
Kanye en Kim hebben nog niet gereageerd op het verhaal. Kim is momenteel in verwachting van haar tweede kind.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten