Stelselmatige verkrachting van zwakbegaafde vrouw? Tieners krijgen taakstrafje of vrijspraak!

Geen categoriefeb 15 2019, 18:00
Zeven tieners uit Tilburg zijn vrijgesproken van het verkrachten van een zwakbegaafde (IQ 56) vrouw, door de rechtbank in Breda. Er was behoorlijk wat bewijs, zelfs op video, maar de vrouw kon geen goed verslag doen van de gebeurtenissen, dus werden ze vrijgesproken!
Zeven tieners werden er van beschuldigd een 23-jarige vrouw, met een ernstige mentale beperking, stelselmatig te hebben verkracht. Door het lage IQ van de vrouw kon ze geen chronologisch en samenhangend verslag doen van deze reeks misdaden. Hierdoor kon de rechtbank kennelijk niet vaststellen dat het daadwerkelijk om verkrachting ging. Zelfs filmpjes en screenshots waren niet genoeg om aan te kunnen tonen dat er sprake was van dwang en dus verkrachting.
Zo is een screenshot van een bericht waarin valt te lezen hoe er door de jongens gedreigd werd met het online zetten van seks-video's en seksueel getinte foto's niet voldoende, omdat de vrouw niet op het beeld te zien is. Hierdoor kon niet worden aangetoond of het is verstuurd. Het is dus puur een juridisch-technische kwestie dat deze smeerlappen zijn vrijgesproken! Alsof je zo'n bericht als concept-mail op je telefoon houdt?!
Ook bewijsstuk 'Video 3' waar een van die knaapjes haar hoofd naar z'n broek drukt om zich te laten pijpen, terwijl op de achtergrond 'Goede ippa geven, goede ippa!' en 'Goede ippa geven, Papa!' wordt gezegd, is niet genoeg bewijs voor dwang. De tekst zegt wel weer wat over het soort jongens, maar wordt ook duidelijk onder Feit 2 na de conclusie, waar de rechtbank spreekt over 'Persoon 1: negroïde' en 'Persoon 2: negroïde'.
Twee van de zeven tieners kregen echter wel een taakstraf. Niet omdat ze de vrouw diverse keren hadden verkracht, nee joh, maar omdat ze haar televisie en horloge hadden gestolen! 1400 Euro schadevergoeding, 132 dagen jeugddetentie en een werkstrafje wegens oplichting en diefstal.
Wat een grap.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten