Studenten zijn dol op vrolijke kassière. Kijk hoe ze haar beloonden voor haar motivatie en liefde

Geen categorieapr 05 2015, 16:50
Sommige mensen inspireren iedereen in hun omgeving.
Terri Marshall, die voor fastfoodketen Tim Horton werkt op McMaster University in Hamilton, Canada, is zo'n persoon. Deze vrouw doet altijd haar best om studenten op te vrolijken en te motiveren. Dat doet ze door ze vriendelijk te behandelen, door altijd te glimlachen, maar ook door ze af en toe te verrassen met één of ander grappig dansje.
Het gevolg? De studenten zijn dol op haar en komen bij haar langs als ze het - om wat voor reden dan ook - lastig hebben.
Onlangs besloten de studenten om de rollen voor één keer om te draaien. Eén studente vroeg haar of ze met haar mee wilde komen om met iets te helpen. Terri liep mee... en werd opeens verrast door studenten die tevoorschijn sprongen en vrolijk begonnen te dansen op het liedje "Happy."
Vervolgens kwamen drie studenten naar haar toe met een enorme cheque. Wat bleek? Ze hadden een spaaractie op poten gezet om haar een vakantie te kunnen aanbieden. In totaal hadden ze 1500 dollar ingezameld.
Terri reageerde emotioneel; hoewel de studenten het niet wisten vieren zij en haar man deze maand hun 30-jarig trouwjubileum. Deze mooie verrassing stelt het echtpaar in staat om er samen even heerlijk tussenuit te gaan.
Een mooi verhaal over hoe mensen elkaar, vrijwillig en vanuit hun hart, maar wat graag helpen. Hopelijk genieten Terri en haar man van hun feestje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten