Syrische cultuurverrijker gooit zijn 3 kinderen uit raam omdat zijn vrouw 'westers behandeld wilde worden'

Syrische cultuurverrijker gooit zijn 3 kinderen uit raam omdat zijn vrouw 'westers behandeld wilde worden'

Ah, geweldig, die kansenpareltjes in het vrije westen. Wat een cultuurverrijking!

Een Syrische immigrant in Duitsland gooide zijn drie kinderen uit een raam op de bovenverdieping van zijn huis omdat hij woedend was op zijn vrouw. De reden? Ze eiste dat ze met respect behandeld zou worden -- als een westerse vrouw dus.

Godzijdank overleefden de arme kinderen de aanslag op hun leven, wat het natuurlijk was.

Ondertussen is de rechtszaak over dit misdrijf begonnen. De man, zijn vrouw en zijn kinderen woonden in een dorpje vlakbij Keulen. De rechtszaak vindt plaats in Bonn, een stad in de deelstaat Noordrijn-Westfalen.

De rechters hoorden tijdens de zaak dat de vrouw niet langer als een voetveeg behandeld wilde worden door haar man, wat normaal is in Syrië, maar niet in Duitsland. Zij eiste dus gelijkheid op: zij wilde net zo behandeld worden door haar man als westerse, Europese mannen hún echtgenotes behandelen.

De aanklager stelde dat de man, ene Hassan Z., zijn kinderen uit het raam gooide omdat hij niet tegemoet wilde komen aan die eis. Als Arabische man vond hij dat zijn vrouw zich maar naar zijn wensen te schikken had. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

Zijn dochter van zeven en zijn zoontje van vijf liepen een schedelbreuk op. Gelukkig kwam zijn dochter van slechts één jaar oud er met een paar schaafwonden mee weg.

Volgens de aanklagers was het niet de eerste keer dat Hassan zijn vrouw en kinderen mishandelde. Zo had hij haar eerder al eens met een pan in het gezicht geslagen toen ze hem vertelde dat ze ook rechten had. Meneer dacht daar dus heel anders over en maakte haar dat even op hardhandige wijze duidelijk.

Ongelooflijk genoeg vindt Hassan dat hij weinig verkeerd heeft gedaan. Ja, hij mishandelde zijn vrouw en kinderen, maar het was zeker "geen poging tot moord." Om duidelijk te maken hoe vreselijk hij behandeld wordt in Duitsland begon de rechtszaak met een soort van stil protest van de agressieve vader: hij knielde op de grond en trok zijn shirt over zijn hoofd. Blijkbaar wilde hij daarmee aantonen dat hij echt immens zielig is.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties