Terreur in Den Helder! Wild gillende vrouw gijzelt andere vrouw met een mes (+update)

Geen categoriedec 22 2017, 11:00
Stront aan de knikker in Den Helder, bij de veerpont naar Texel. Een vrouw houdt daar een andere vrouw gegijzeld onder bedreiging van een mes en schreeuwt ondertussen de boel bij elkaar.
Foute boel in de kop van Noord-Holland, waar momenteel een gijzeling aan de gang is. Op de kade waar de veerboot naar Texel vertrekt, heeft een Portugees-sprekende vrouw een andere vrouw gegijzeld. Ondertussen scandeert ze de wildste teksten - kennelijk in het Engels - en houdt ze een mes tegen de keel van een andere vrouw.
In het Noord-Hollands Dagblad de details:

"Volgens een andere ooggetuige, Nicole Verhoef, stapte de vrouw op een meisje af dat de poortjes binnenkwam. ,,Ze zei: ’Ik wil je geen pijn doen’ en daarna zette ze een mes tegen haar keel’. Volgens Nicole Verhoef had de vrouw met het mes bloed aan haar handen. Ik zag de gegijzelde met haar hand op der ne. Ze was volgens mij gewond. Maar niet ernstig.’’"

De politie is ter plaatse en een tolk is onderweg. Gezien de dader een vrouw is, kunnen we al één conclusie trekken: de autoriteiten zullen zich niet kunnen verstoppen achter het excuus dat het hier om een 'verwarde man' gaat...
UPDATE: Hoera voor de helden van de speciale eenheid van de politie! De gijzelneemster is overmeesterd, gearresteerd en afgevoerd. Het slachtoffer is ongedeerd. Eind goed, al goed!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten