baudet vs jetten

Thierry Baudet eist onmiddellijk actie van het kabinet: 'Niet maandag, maar morgen spoedberaad!'

Geen categoriemrt 14 2020, 19:30
Alle scholen in Nederland moeten besluiten om vanaf maandag niet meer open te gaan. Tot dit advies komt de Federatie Medisch Specialisten. Thierry Baudet roept op tot een lockdown voor scholen in Nederland. Geert Wilders steunt de oproep van Baudet.
Alle scholen moeten per direct dicht. Die noodoproep doet de Federatie Medisch Specialisten (FMS). Volgens de organisatie, die meer dan 20.000 specialisten en instellingen vertegenwoordigt, ontbreekt het aan bewijs waaruit blijkt dat kinderen het coronavirus niet kunnen overdragen.
Mark Rutte wilde eigenlijk pas maandagmiddag verder discussiëren over eventuele nieuwe maatregelen, maar volgens Baudet en Wilders mogen we geen tijd meer verliezen. FVD en PVV eisen dan ook een spoedberaad dat nog dit weekend zal moeten plaatsvinden.
Baudet en Wilders voelen zich gesterkt door de Federatie Medisch Specialisten. De organisatie beschrijft de situatie als volgt

"Wij vragen de politiek: doe het maximale wat nodig is. Wij willen onze dokters en alle zorgverleners veilig houden, ook in de thuissituatie."

Eerder vandaag luidde Geert Wilders al de noodklok nadat het Forum voor Democratie het kabinet had opgeroepen om sneller actie te ondernemen. In een tweet roept Wilders de Nederlanders op om hun kinderen thuis te houden wanneer dat mogelijk is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten