Thierry Baudets visie voor Nederland: "Minder immigratie, meer soevereiniteit, klimaatwet van tafel... investeren in politie, zorg en onderwijs"

Thierry Baudets visie voor Nederland: "Minder immigratie, meer soevereiniteit, klimaatwet van tafel... investeren in politie, zorg en onderwijs"

Dat klinkt de meeste Nederlanders ongetwijfeld als muziek in de oren.

Als mensen zich zo kort voor de verkiezingen nog afvragen op welke partij ze moeten stemmen, stel ik voor dat ze even naar deze tweet van Thierry Baudet kijken. Daarin zet hij op bijzonder korte en heldere wijze namelijk uiteen wat het 'verkiezingsprogramma' is van Forum voor Democratie:

Dus:

1. Minder immigratie (van kansarme mensen uit werelddelen met weinig tot geen binding met Nederland)

2. Meer soevereiniteit voor Nederland in plaats van een Federale Verenigde Staten van Europa

3. Weg met de walgelijke, onbetaalbare klimaatwet van het Nachtmerriekabinet Rutte III... en andere extreemlinkse mafketels

4. Vervolgens wordt het geld dat bespaard wordt door bovenstaande maatregelen geïnvesteerd in de zorg, het onderwijs, en de politie. Met andere woorden, in zaken waar Rutte III zich niet eens bijna druk om kan maken

5. Invoering van het bindend referendum zodat de politieke elite de mening van gewone burgers niet meer naast zich neer kan leggen

Dit klinkt natuurlijk -- op de meeste punten in ieder geval -- ge-wel-dig. En het belangrijkste: met Forum voor Democratie hebben we nog geen reden om aan te nemen dat Baudet en co. het niet menen. Dat dit alleen maar een theatervoorstelling is voor de bühne, zoals met de VVD natuurlijk het geval wél is.

We gaan zien hoe Nederlanders later deze maand stemmen, maar als je zou naar dit soort punten kijkt kun je niet anders dan vermoeden dat FVD héél groot gaat worden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties