Trump-hater Erik Mouthaan slaat weer toe: 'Als het sneeuwt kan het klimaat niet veranderen?'

Geen categoriefeb 11 2019, 8:00
Manmanman.
Donald Trump gisteravond laat flink wat lol om Amy Klobuchar, een Democrate die onlangs liet weten dat ze graag de Democratische presidentskandidaat wil worden voor de verkiezingen van 2020. Met andere woorden, mevrouw wil Trump uitdagen.
Klobuchar is een echte linkse vrouw... die eerst en vooral bezig is met het verspreiden van het klimaatevangelie. En dat is nou juist waarom Trump gisteravond moest lachen:
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1094718856197799936
"Nou, het is weer gebeurd," aldus Trump op Twitter. "Amy Klobuchar heeft aangekondigd dat ze een gooi naar het presidentschap doet, en stond trots te praten over haar strijd tegen global warming terwijl ze in een sneeuwstorm in ijzige, ijskoude temperaturen stond. Slechte timing. Aan het einde van haar speech zag ze eruit als een sneeuwman(vrouw)!"
Dat is natuurlijk zeker weten grappig. Democraten en andersoortige linkse activisten lijken niet eens door te hebben hoe zeer ze voor gek staan als ze dit soort fratsen uithalen.
https://twitter.com/CBSNews/status/1094732821200031748
Helaas zijn er ook mensen op Twitter die zo anti-Trump en zuur zijn dat ze nergens om kunnen lachen als Trump dat doet. Ik heb het natuurlijk over Erik Mouthaan, Amerika-correspondent voor RTL. Deze meneer is op Twitter continu bezig met het bekritiseren van Trump. Ook nu. Want volgens Erik hebben koude temperaturen helemaal niets te maken met global warming en climate change:
https://twitter.com/erikmouthaanRTL/status/1094789019895058432
Wat een hypocriete vent. Als er een ergens een orkaan is roept links steevast dat het allemaal door 'klimaatverandering' komt. We moeten NU iets doen is het motto, EN SNEL EEN BEETJE. Als linksen zulke dingen roepen hoor je Mouthaan niet. Nee, nee, dan is het weer inderdaad bewijs dat klimaatverandering echt is. Maar als Trump een grapje maakt ten koste van een Democrate doet meneer opeens als hij klimaatwetenschapper is.
Wat laat die man zich kennen zeg. En maar denken dat de televisiekijker daar niet doorheen kijkt. Zielig, eigenlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten