Trump tijdens debat: "Ik heb geen kleine penis!"

Trump tijdens debat: "Ik heb geen kleine penis!"

Donald Trump schuwt geen enkel onderwerp, en begon tijdens het debat over het formaat van zijn handen... en van iets anders.

Donald Trump is een uniek fenomeen. Al maandenlang staat hij torenhoog in de Republikeinse peilingen, ondanks zijn bizarre uitspraken. Gisteravond mocht hij een nieuwe opmerking aan zijn collectie toevoegen: tijdens het debat met zijn tegenkandidaten nam Trump een moment om te zeggen dat er niets mis is met het formaat van zijn handen... en van een ander lichaamsdeel.

Trump noemt zijn tegenstander Marco Rubio consequent "Little Marco", vanwege dienst geringe postuur. Rubio sloeg deze week terug met een grapje over Trumps relatief kleine handen:

"Hij noemt me altijd Little Marco. En ik geef toe, hij is een stuk langer dan ik. Hij is 1,88 meter, waardoor ik niet snap dat hij de handen heeft van iemand van 1,58 meter!"

Screen-Shot-2016-02-26-at-11.07.31

Die sneer is kennelijk hard aangekomen bij Trump, die het interpreteerde als een belediging over het formaat van zijn geslachtsdeel. En het debat was het uitgelezen moment om daarover te beginnen, vond hij:

"Kijk naar deze handen, zijn dit kleine handen? Marco begon over mijn handen – 'als die klein zijn, is iets anders ook klein.' Nou, ik garandeer je dat er geen probleem is. Dat garandeer ik."

Marco Rubio had nooit een insinuatie gemaakt over Trumps penis, maar dat had de vastgoedmiljardair wel zo opgevat. Toch een tikkeltje onzeker, misschien?

Voor Rubio was dit zijn tweede sterke debat op rij. In het debat hiervoor veegde hij ook al de vloer aan met Donald Trump, en wist hij de koploper behoorlijk van de wijs te brengen. De verkiezingsresultaten voor Rubio zijn desondanks teleurstellend, vooralsnog. Maar het lijkt erop dat hij Trumps zwakke plek eindelijk heeft ontdekt: de miljardair kan er totaal niet tegen als hij belachelijk wordt gemaakt.

De derde kanshebber voor de nominatie, Ted Cruz, had ook een goede avond. Hij en Rubio wisselden elkaar af met felle kritiek op Trump. Het leek alsof de twee samen één front vormden tegen de vastgoedmagnaat. Dat zal veel Republikeinen als muziek in de oren klinken: een groot deel van de partij wil koste wat het kost voorkomen dat Trump hun voorverkiezing wint. Daarom menen veel mensen in de partij dat Rubio en Cruz meer zouden moeten samenwerken om Trump tegen te werken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties