Vader betrapt zijn dochter in de auto met een jongen die hij haat. Zijn wraak is buiten alle proporties

Vader betrapt zijn dochter in de auto met een jongen die hij haat. Zijn wraak is buiten alle proporties

Als een vader boos is, is hij boos. En deze vader was héél erg boos.

Je hebt van die vaders die hun zoons en dochters voor altijd als kleine kinderen blijven behandelen. Er wordt altijd op ze gelet, en o wee als ze iets doen waar vader geen toestemming voor heeft gegeven!

De vader in deze video was zeker zo'n man, wat zijn disproportionele daden wel aantonen. Hij had een auto voor zijn dochter gekocht, en niet zomaar eentje: een prachtige rode Audi fleurde de oprit op. Dat ze een auto had geeft wel aan dat ze inmiddels wel de leeftijd moet hebben om haar eigen keuzes te maken, maar daar was papa het niet zo mee eens.

Dochterlief maakte de fout om verliefd te worden op een jongen die haar vader alles behalve mocht, en dan ook eens die liefde te uiten in de auto die ze cadeau had gekregen. Helaas voor haar zag haar old man dat allemaal gebeuren, en laten we zeggen dat hij daar alles behalve gelukkig mee was. Oké, ik zal er geen doekjes om winden: hij was furieus, en zinde op wraak. Dat soort dingen doen met dat rotjoch in de wagen die hij had gekocht? Erger had hij het zich niet kunnen voorstellen.

Het was dus tijd om zijn dochter het cadeau weer af te nemen. Hoe hij dat deed? Nou, laten we zeggen dat hij de auto niet simpelweg terugbracht naar de winkel.. Wat hij dan wél deed zie je in deze video!

[video width="720" height="1280" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/08/Kaylor-Card_1276857758990955.mp4"][/video]

Lees meer over:
auto's dochter vader

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties