Verkiezingen komen eraan: hypocriete VVD 'kraakt handelsbeleid' D66-minister Kaag

Verkiezingen komen eraan: hypocriete VVD 'kraakt handelsbeleid' D66-minister Kaag

Ah ja, opeens worden de nepliberalen kritisch.

Het blijft grappig: iedere keer dat er verkiezingen aankomen herinnert de VVD zich opeens dat kiezers denken dat zij een rechtse partij is. En dus komen ze met dit soort media-offensiefjes aanzetten:

De grootste coalitiefractie stelt nu dat de huidige plannen van de handelsminister veel te soft te zijn. Kaag richt zich volgens de VVD te veel op vrouwenrechten en ontwikkelingssamenwerking, waardoor de handelsbelangen van ondernemers ondersneeuwen.

"De belangen van Nederlandse ondernemers verdwijnen in de agenda van Kaag onder het sausje van maatschappelijk verantwoord ondernemen en vrouwenrechten," aldus VVD-Kamerlid Wybren van Haga. "Belangrijke onderwerpen, maar een handelsagenda moet gaan over handel."

Wat zijn het toch hypocriete lafbekken. Deze mensen zijn bewust een coalitie aangegaan met linkse partijen als ChristenUnie en D66. Ze hebben Kaag minister laten worden -- en je weet wat je dan in huis haalt. Vervolgens hebben ze het kabinet laten doen wat het wilde... tot dit moment, want de verkiezingen komen eraan. Opeens denkt de VVD dan dat er kritiek geleverd moet worden. Kaag wordt even aangepakt, D66 wordt even in de hoek gezet (de prijs van het meeregeren zullen we maar zeggen), en voila, na de verkiezingen gaan we weer op oude voet verder.

Het meest frustrerende hieraan? De kiezer blijft er steeds weer intrappen. Het is ongelooflijk, maar blijkbaar wil de Nederlandse kiezer graag bedot worden. Een andere verklaring heb ik niet voor de al negen jaar durende heerschappij van de VVD.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties