VERNEDERD: Qmusic-dj Mattie Valk blijkt niet de vader te zijn van 'zijn' tweeling

Geen categoriemei 02 2016, 14:00
De populaire dj en zijn vriendin zijn uit elkaar omdat zijn kinderen niet van hem zijn.
Op de website van Qmusic legt Mattie zelf uit wat er aan de hand is, en wat dit met hem gedaan heeft:

De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meest extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.

In eerste instantie wilde Mattie het beperken tot zijn familiekring, maar dat bleek niet te doen.

Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.

Wat een ontzettende vernedering, zeg. En dan gebeurt het ook nog op zo'n publieke wijze. Dit moet één van de grootst mogelijke nachtmerries zijn voor elke man.
Het meest trieste aan dit verhaal is dat Mattie en zijn ex Kirsten (die trouwens moeders mooiste niet is, ik vraag me dus af hoe ze het voor elkaar heeft gekregen om een minnaar te vinden) eerder te horen kregen dat ze niet op natuurlijke wijze kinderen konden krijgen. De verrassing was dan ook groot toen Kirsten uiteindelijk toch zwanger bleek te zijn. Mattie zal gedacht hebben dat het een wonder was.
Nou nee. Kirsten had gewoon even voor een andere vader gezorgd. Wel zo handig natuurlijk, maar wel een beetje jammer voor Mattie, die toch echt dacht dat hij ein.de.lijk vader was geworden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten