Verrassend: RTL-nieuws roddelt ook vandaag nog lekker door over First Lady Melania Trump

Verrassend: RTL-nieuws roddelt ook vandaag nog lekker door over First Lady Melania Trump

Over een uurtje wordt Donald Trump ingehuldigd als 45ste president van de Verenigde Staten, en wordt zijn steun en toeverlaat Melania Trump de First Lady. Maar hé, dat is toch geen excuus voor het RTL Nieuws om de familie Trump eens niet door het slijk te halen?

Het afgelopen jaar heeft de familie Trump aardig wat te verduren gehad. Als Donald zich kandidaat zou hebben gesteld om zijn imago op te vijzelen, dan is dat in ieder geval een enorme flop geworden. Elk koekje dat hij ooit uit de trommel zou hebben gepikt is afgestofd, en de mainstream media springen als uitgehongerde leeuwen af op elk roddeltje waar ze een schandaal omheen kunnen bouwen - zelfs als het uiteindelijk fake news blijkt te zijn, zoals met de plasseksfeesten in Rusland.

Helaas bleef het roddelen niet beperkt tot de man zelf. Nee, ook de mensen om hem heen - die zich niet verkiesbaar hebben gesteld als president, en hier dus niet bepaald om gevraagd hadden - worden op elke mogelijke manier zwartgemaakt. Een favoriet onderwerp is natuurlijk Melania Trump, die al twaalf jaar lang aan de rechterzijde van Trump staat, maar nog steeds graag wordt weggezet als een 'nieuwkomer' in Amerika. Vooral ons eigen RTL-Nieuws, dat zich de laatste tijd al meerdere malen belachelijk maakte door onder andere politici te hacken, springt graag mee op de roddeltrein. En nee, dan heb ik het hier niet over RTL-Boulevard: dit gaat over de afdeling die verantwoordelijk zou zijn voor degelijk, feitelijk nieuws.

Dat gaat echter niet op als het om de Trumps gaat, want vandaag werd nog eventjes een artikel gepubliceerd waar stokoude verhalen weer even van stal gehaald worden, onder het mom van 'wie is ook alweer die vrouw die vandaag zo machtig wordt?' Natuurlijk konden in zo'n wanstuk de verwijzingen naar de naaktfoto's van de aankomende First Lady niet missen, alsmede de beschuldiging dat ze haar man niet genoeg zou hebben gesteund tijdens de campagne - iets wat ze deed om hun 10-jarige zoon de aandacht te geven die een kind van die leeftijd gewoon nodig heeft van een moeder. En natuurlijk is daar de speech die ze letterlijk van Michelle Obama gekopieerd zou hebben, de vrouw die natuurlijk de al-ler-bes-te First Lady ooit was.

Maar ja, verwachten we tegenwoordig nog wat anders van RTL? Helaas niet.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties