Screen Shot 2021 06 09 at 102349

Nickelodeon dringt genderhobby op aan kinderen met 'Pride-muziekvideo'

Geen categoriejun 09 2021, 9:39
Kinderzender Nickelodeon is overduidelijk helemaal van het padje. Want in een nieuwe muziekvideo van de zender worden kinderen keihard geïndoctrineerd met de gendergekte - op een niveau, zoals we die in voorgaande generaties ons niet eens hadden kunnen inbeelden. Een man gekleed als een vrouw doet een dansje en zingt over de 'beweging' voor LHBTQI en welke letters er verder nog bij horen; welke kleur wat betekent en waarom. Het is ongekend, maar blijkbaar moeten wij dit tegenwoordig maar normaal vinden.
https://twitter.com/SethDillon/status/1402258583442575370
De Amerikaanse mediaondernemer Seth Dillon - baas van The Babylon Bee, wat een geweldig populaire satirische website is - roept zijn Twitter-volgers op om Nickelodeon te vertellen wat zij, met name ouders, van dit soort genderindoctrinatie vinden.
De travestiet in de video zingt onder meer: "Filling you with pride, showing who you are on the inside" over de zogenaamde Pride-vlag.
Heel gek is Dillons reactie natuurlijk niet. Dit is bezopen. Dat er volwassen mannen zijn die zich als vrouw willen kleden, of die zich zelfs willen laten "veranderen in een vrouw," soit. Ze moeten doen wat hen gelukkig maakt. Maar om dit vervolgens a) te presenteren als normaal gedrag en b) kids er zelfs mee te indoctrineren, want dat is wat ze doen met dit soort muziekvideo's, is waanzin.
Beleidsmedewerker en social media-man van Forum voor Democratie Samuel Jong zegt er dan ook geheel terecht wat van. "Vroeger keek ik gewoon Rocket Power op Nickelodeon," aldus Jong.
https://twitter.com/samuelstwiets/status/1402387452124348420
"Tegenwoordig zenden ze blijkbaar alleen nog genderideologie en neomarxisme uit. Kinderen worden gehersenspoeld."
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Daar stelt hij bij dat wij van rechts "hier een in de Europese beschaving geworteld alternatief tegenover [moeten] zetten - niet klagen, maar bouwen!" Helemaal mee eens natuurlijk, maar hier specifiek iets van zeggen, daar is niets mis mee.
Want dit soort waanzin opdringen aan kinderen is volstrekt onacceptabel. Dat wij als ouders dit maar moeten accepteren? Over my dead body.
Volg ons ook op onze nieuwe Facebook-Pagina, die we hebben opgezet omdat daar veelvuldig om gevraagd werd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten