hugodejonge

Vice-premier Hugo de Jonge (CDA) bemoeit zich met racismediscussie: staat keihard achter Ollongren

Geen categoriefeb 09 2018, 21:00
We zijn al een week lang bezig met de discussie over de uitspraken van Forum voor Democratie aangaande racisme, IQ, en rassen. Bijna geen enkel medium lijkt zich te beseffen dat Yernaz en Theo het helemaal niet hadden over rassen, maar volkeren. Volkeren van verschillende naties. Tussen volkeren is wel degelijke een verschil in IQ, tenminste voor zover we nu weten. Toch wil iedereen er een plasje overheen doen. Zo ook vice-premier De Jonge van het CDA.
Naar aanloop van de verkiezingen moeten partijen natuurlijk niet stil zitten. De afgelopen tijd is D66 veel in de media geweest, dus moet het CDA natuurlijk ook even zijn zegje doen. Dat is het moment dat Hugo de Jonge, met zijn mooie schoenen, de hoek om komt. De vice-premier en CDA'er gaat zich met een landelijke discussie bemoeien, zodat het CDA ook wat prime-time krijgt:

Vicepremier De Jonge vindt uitspraken die bij Forum voor Democratie zijn gedaan over ras en IQ "volmaakt idioot". In de wekelijkse persconferentie van de premier zei hij dat hij het op dat punt eens is met zijn collega-vicepremier Ollongren.

Ding-dong, vice-premier, geen enkele FvD'er heeft dit ooit gezegd, of beweerd. En ik kan maar niet begrijpen dat er toch elke keer weer journalisten zijn die dit frame gebruiken. Je kan het nalezen en 55254145 keer terughoren: Forum voor Democratie heeft nooit beweerd of gezegd dat er verschillen in IQ zijn tussen rassen. Toch blijven de media het maar proberen. Toch blijft dit frame fier overeind staan.
Forum voor Democratie komt als winnaar uit deze discussie, omdat de meeste mensen wel kunnen zien dat deze heksenjacht zeer doorzichtig begint te worden. Het gaat niet meer om de inhoud, of om visies, maar om poppetjes, oneliners, en frames. Te bizar voor woorden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten