Video! Angela Merkel slaat TOTALEN flater in Berlijn, schudt hevig: "vanwege dehydratie"

Geen categoriejun 19 2019, 16:00
Angela Merkel (CDU/CSU), begint steeds meer op Jean Claude 'korsakov' Juncker te lijken. Ten minste als we de video hieronder bekijken. Waar we de EU-commissaris kennen van de 'rugpijntjes' en het uitdelen van 'klopjes' daar kennen we mutti Merkel eigenlijk als voorbeeldige schoonmoeder. Ware het niet dat de vrouw zichzelf onvoldoende verzorgd waardoor ze schudt door dehydratie.
Merkel was in Berlijn voor gasten van een staatsbezoek uit Kiev. Aanvankelijk leek er weinig aan de hand, maar tijdens het afspelen van het Lied der Deutschen begon Merkel te schudden. Merkel liet via CNN weten dat het schudden zou zijn veroorzaakt door een tekort aan water. Tijdens de persconferentie kreeg ze vragen over het geschud. Ze stelt het volgende:

"Since then I have drunk at least three glasses of water -- I obviously needed that and so I'm doing very well now,"

Blijkbaar was de Duitse kanselier niet in staat zichzelf te onderhouden waardoor ze een flater sloeg tijdens het defilé. Het beeld is tekenend voor de status waarin Duitsland zich momenteel verkeerd en Merkel lijkt met haar geschud de instabiele, gepolariseerde en zwakke zelve. Hoe het ook zij. Zorgwekkend is het in ieder geval wel. Laten we hopen dat we dit beeld niet nog vaker hoeven te aanschouwen.
Als het waar is wat Merkel zegt dan betekent dit dat ze zichzelf onvoldoende verzorgd en wellicht een lakei kan gebruiken om haar van drinken te voorzien. Als hetgeen Merkel zegt onwaar is, dan zullen we binnenkort meer vernemen over haar 'bibberziekte'.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten