VIDEO - Bejaarde man vertelt D66 waar het op staat: 'Jullie verloochenen jezelf... Je verkoopt je ziel en zaligheid om mee te doen in het kabinet'

Geen categoriemrt 04 2018, 16:00
Op campagne worden lokale D66'ers erop gewezen dat hun partij al haar principes verloochent om maar mee te kunnen doen aan het Nachtmerriekabinet-Rutte III.
Moderne politici vinden het heerlijk om onderling te bepalen wat er gebeurt -- landelijk, regionaal en lokaal. Ze leven in hun eigen bubbel, hebben weinig contact met echte kiezers, en voelen zich daardoor totaal niet aangesproken door kritiek van buitenaf. Die kritiek bereikt ze immers niet eens; onderling zijn ze het over 90 procent van de zaken eens.
Daarom is het natuurlijk heel vervelend voor deze mensen dat ze om de zoveel jaar de straat op moeten vanwege verkiezingscampagnes. Dan worden ze opeens geconfronteerd met de mening van Jan met de Pet.
Nou hebben ze een heel goede manier bedacht om de impact daarvan te minimaliseren: ze roepen, als ze een kiezer zien, heel snel iets over hun partij, geven een foldertje weg, en rennen snel door. Op die manier kunnen ze het contact beperken en dus lekker blijven doen alsof er helemaal geen gat is tussen politiek en burger.
Helaas voor de boven-ons-gestelden van het partijkartel gaat dat niet altijd goed. Heel af en toe wil een burger dat spelletje niet mee spelen en confronteert hij het campagne voerend partijlid met ongemakkelijk feit.
Dat is wat je ziet op de video hieronder. De burger, een hoogbejaarde man, is werkelijk een held pur sang, en weigert een stapje terug te doen. Hij heeft het gehad met D66 en zal dat duidelijk maken ook.
https://twitter.com/barbara_brakel/status/970257799254085632
Natuurlijk weigert het D66-grietje in te gaan op de kritiek van de man, maar hé, je kan eigenlijk niet meer verwachten van zo'n nepdemocraat. Alle politici vinden het tegenwoordig maar vervelend om met echte kiezers te praten, maar dat geldt al helemaal voor D66'ers. Die hebben echt niets met de gewone Nederlander -- wat natuurlijk één van de redenen is dat ze het raadgevend referendum de nek hebben omgedraaid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten