Video: de afgang van Jeanine Hennis in beeld

Video: de afgang van Jeanine Hennis in beeld

Dat zijn nog eens mooie beelden.

Er wordt niet heel veel gezegd op deze video, maar dat maakt het niet minder mooi om deze beelden te zien. Het draait namelijk allemaal om de aftocht van Jeanine Hennis. Mevrouw was tot gisteravond laat minister van Defensie, maar daar kwam dan eindelijk -- en vooral gelukkig -- een einde aan.

Als minister van Defensie heeft Hennis er namelijk een enorme puinhoop van gemaakt. Onder haar leiding werden militairen gedwongen om 'pang, pang' te roepen tijdens oefening omdat ze gewoon geen ammunitie hebben, werd de krijgsmacht compleet uitgekleed, en -- jawel -- waren er dodelijke militaire slachtoffers door ondeugdelijk materiaal. Deze vrouw heeft er een bende van gemaakt.

En ja, dat betekent dus ook dat we feest kunnen vieren dat ze opstapte én dat we best mogen genieten van de beelden van haar aftocht.

Abonneer je op het YouTube-kanaal van De Dagelijkse Standaard voor de laatste nieuwsvideo's, interviews én vlogs!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties