snapshot

Video! Marcel van Roosmalen over Maurice Meeuwissen (PVV): 'Hij is een democratisch dieptepunt'

Geen categorieokt 22 2019, 14:00
De altijd scherpe radio columns van Marcel van Roosmalen zet men aan het denken. Ditmaal richt Van Roosmalen zijn vizier op de 'haatzaaier' van de PVV Rotterdam: Maurice Meeuwissen. Meeuwissen is namelijk met niets anders bezig dan haatzaaien, eigenlijk is de man gewoon niet meer dan een democratisch dieptepunt aldus Van Roosmalen.
https://twitter.com/denieuwsbv/status/1186599539207094272?ref_src=twsrc%5Etfw
De aanleiding? Het behoud van Zwartepiet! Meeuwissen ging namelijk volledig op de onderboek-tour volgens Van Roosmalen. Door middel van een Zwartenpieten-masker actie probeerde Meeuwissen op zijn altijd domme, en stupide manier de aandacht te trekken. Het meeste sneue hieraan was dat Meeuwissen geen kans liet liggen om racistische of discriminerende slogans te roepen in de camera.
Van Roosmalen is van mening dat Wilders zijn smurrie over ons heen gooit in de persoon Meeuwissen, want wat moeten we immers met zo'n halvegare.
https://twitter.com/Meeuwissen_PVV/status/1185911580367773697?ref_src=twsrc%5Etfw
Deze foto van Meeuwissen was de aanleiding voor de tirade van Van Roosmalen. Ergens maakt Van Roosmalen een punt, zoals we al zagen bij de gemeenteraadsverkiezingen is die Meeuwisse natuurlijk een lachertje. Wat Wilders met zo'n mafklapper en lichtgewicht moet dat mag Joost weten. De enige reden dat Meeuwissen de PVV in Rotterdam vertegenwoordigt komt waarschijnlijk doordat Meeuwissen een echte PVV-apologeet is, immers komt hij niet over alsof hij zelf instaat is om normaal te denken en redeneren.
Terecht dan ook dat hij zo wordt aangepakt door Van Roosmalen, want laten we wel wezen: de PVV heeft veel meer in zich dan het domme gezanik van Meeuwissen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten