Video! Nigel Farage SLOOPT linkse eurofielen van de BBC

Geen categorie•mei 13 2019, 11:00
En dat allemaal live op tv.
Het was schitterend gisteren bij de ochtendshow van Andrew Marr op de BBC. De linkse fopjournalist dacht dat hij de vloer kon aanvegen met Nigel Farage. Hoe? Nou, eigenlijk door Brexit en democratie maar te negeren als onderwerpen, en Farage in plaats daarvan steeds weer te confronteren met uitspraken die hij in het verleden gedaan heeft. Zoals "geloof je nog steeds dat je zorgen maken over klimaatverandering 'het domste uit de geschiedenis van de mensheid' is?", "vind je nog steeds dat buitenlanders met HIV geen steun moeten krijgen van ons zorgsysteem?" en "bewonder je Vladimir Poetin nog steeds?"
Farage is ondertussen natuurlijk een bijzonder ervaren man en sloeg dan ook keihard terug. "Dit is totaal belachelijk," zei Farage. "Ik heb in mijn hele leven geen belachelijker interview gezien dan dit. Jij bent helemaal niet bereid om te praten over wat er op dit moment in dit land gebeurt. Je zit in een ontkenningsfase. De BBC zit in een ontkenningsfase. De Tory en Labour Partijen zitten in een ontkenningsfase."
"Wat is er in vredesnaam mis met de BBC?" vroeg Farage zijn 'interviewer' ook nog.
Video:
Dit is dus hoe je terugvecht tegen idioten als Marr en zijn BBC. Er is werkelijk geen enkele reden om hun spelletjes te accepteren.
Natuurlijk is het wel zo dat de BBC betaald wordt met belastinggeld. Het is de Britse NPO. Maar waarom, eigenlijk? Als linkse eurofielen hun eigen partijdige zendertjes willen hebben, prima, maar dat mogen ze dan ook zelf betalen. En dat geldt niet alleen voor Groot-Brittannië, maar ook voor Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten