Vincent van Gogh overleed 125 jaar geleden. Je zal dus nooit geloven waar de kunstschilder vorige week tóch springlevend opdook...

Geen categoriemei 07 2015, 16:00
Vincent van Gogh is niet dood, hij leeft!
Op school hebben we allemaal netjes geleerd dat Vincent van Gogh - één van Nederlands beroemdste kunstenaars - eind negentiende eeuw overleed door er zelf een einde aan te maken. Een tragisch einde voor een verder episch verhaal.
Maar gelukkig is het daar al die tijd geleden niet gestopt. Vorige week werd de beroemde schilder namelijk gespot in een metro in New York:
LDV4ETiDaar bleek dat één van de beroemdste Nederlanders allertijden ook gewoon probeert van A naar B te komen met de ondergrondse. Hierboven verscheen hij in moderne kleding, maar hij draagt ook nog wel eens z'n negentiende eeuwse kloffie: de strohoed die we zo goed kennen, en een verband over z'n hoofd waar het oor zat dat hij zelf heeft afgesneden:
1sqDYBjIn alle eerlijkheid: dit is inderdaad niet Vincent van Gogh, maar wel een dubbelganger van de schilder die verdraaid veel op hem lijkt. Robert Reynolds is de naam van de man, en hij is een acteur die he.
Kijk maar naar zijn verhaal:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/New-Yorker-Mistaken-For-Vincent-Van-Gogh-Speaks-Out.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten