Vincent van Gogh overleed 125 jaar geleden. Je zal dus nooit geloven waar de kunstschilder vorige week tóch springlevend opdook...

Vincent van Gogh overleed 125 jaar geleden. Je zal dus nooit geloven waar de kunstschilder vorige week tóch springlevend opdook...

Vincent van Gogh is niet dood, hij leeft!

Op school hebben we allemaal netjes geleerd dat Vincent van Gogh - één van Nederlands beroemdste kunstenaars - eind negentiende eeuw overleed door er zelf een einde aan te maken. Een tragisch einde voor een verder episch verhaal.

Maar gelukkig is het daar al die tijd geleden niet gestopt. Vorige week werd de beroemde schilder namelijk gespot in een metro in New York:

LDV4ETiDaar bleek dat één van de beroemdste Nederlanders allertijden ook gewoon probeert van A naar B te komen met de ondergrondse. Hierboven verscheen hij in moderne kleding, maar hij draagt ook nog wel eens z'n negentiende eeuwse kloffie: de strohoed die we zo goed kennen, en een verband over z'n hoofd waar het oor zat dat hij zelf heeft afgesneden:

1sqDYBjIn alle eerlijkheid: dit is inderdaad niet Vincent van Gogh, maar wel een dubbelganger van de schilder die verdraaid veel op hem lijkt. Robert Reynolds is de naam van de man, en hij is een acteur die he.

Kijk maar naar zijn verhaal:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/New-Yorker-Mistaken-For-Vincent-Van-Gogh-Speaks-Out.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer