VNL verklaart oorlog aan de EU

VNL verklaart oorlog aan de EU

Zo hoort het.

[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]

Onze vrienden van VNL -- Joram van Klaveren, Johan Driessen, Louis Bontes en, natuurlijk, Jan Roos -- hebben het helemaal gehad met de Europese Unie. Op Facebook grijpen ze een recente peiling van EénVandaag dan ook aan om de politieke unie om te dopen in een economisch samenwerkingsverband. Voor de rest moet Brussel zich, wat de gloednieuwe partij betreft, nergens mee bemoeien:

screen-shot-2016-09-10-at-19-25-02

Er is werkelijk geen enkele reden om de politieke unie in stand te houden. Sterker nog, er zijn vooral goede redenen om die vorm van de EU (en dus eigenlijk de EU zelf) om zeep te helpen. Door de politieke unie worden wij gedwongen om mee te betalen aan de hobby's van andere, onverantwoordelijke landen, terwijl we opgezadeld worden met allerlei wetten die onze economie én de nationale wil ondermijnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer