'VOC-pepernoot' onder vuur door deuglinks, Martin Bosma spreekt van een totale oorlog tegen de Nederlandse identiteit

'VOC-pepernoot' onder vuur door deuglinks, Martin Bosma spreekt van een totale oorlog tegen de Nederlandse identiteit

Voor wie dacht dat de Zwarte Piet-discussie kneuterig en 'slechts een kinderfeest' was, zet u schrap! Van Delft De Pepernotenfabriek, adverteert met 'authentieke VOC-kruiden' op de verpakking en dat kan natuurlijk niet hè?

De VOC heeft natuurlijk flink huisgehouden in voormalig Nederlands-Indië dus is het ondenkbaar dat daarmee wordt geadverteerd. Indische, Indonesische en Molukse Nederlanders bundelden hun tranen en dienden een klacht in bij Albert Heijn en de leverancier. Het gaat natuurlijk weer over ons 'koloniale verleden' waar weer een 'breder en realistischer perspectief' op los moet worden gelaten, want straks gaan kinderen nog 'VOC-tje spelen' of zo.

De Pepernotenfabriek Van Delft geeft ze middels een nette reactie gewoon de middelvinger en ze kunnen fluiten naar hun gewenste aanpassing. Het AD interviewde ook diverse mensen (van kleur!!) die het werkelijk aan de reet kan roesten hoe die pepernoten worden geëtaleerd.

Martin Bosma (PVV) doet ook nog even een pepernootje in het zakje en zegt:

[embed[/embed]

En daar kan hij wel eens gelijk in hebben. Elk aspect wat dit soort deugmensjes niet aanstaat wordt onder de loep genomen, bekritiseerd en dient door de gehaktmolen van 'een breder en realistischer perspectief' te worden gehaald, tot geen enkele inwoner zich nog ergens aan kan ergeren. Gaat nooit gebeuren natuurlijk want die lijst is eindeloos.

Kwestie van tijd voor carnaval onder vuur wordt genomen en men met een lijst komt van 'ongepaste outfits', moslims worden onderdrukt en buitengesloten vanwege het alcoholgebruik en 'cultural appropriation' speerpunt wordt van alle kritiek. Maar misschien wordt traditioneel Oud & Nieuw wel eerst de nek omgedraaid omdat het doven en blinden uitsluit, geen rekening houdt met oorlogsvluchtelingen die hun trauma kunnen herbeleven door de luide knallen en we beter af zijn met alleen nog sterretjes en een kopje verse muntthee terwijl we met z'n allen op bezoek gaan bij het dichtstbijzijnde AZC, ten behoeve van de inclusiviteit.

Het ergste is nog dat, hoewel ik ontzettend aan het chargeren ben, dit nog een realistisch perspectief voor de toekomst is ook. Wat een verdorvenheid om alles maar op het altaar van inclusiviteit te willen offeren en geen genoegen te kunnen nemen met een andere mening of visie. Nee dames en heren, hier zijn we nog láng niet van af!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties