Vreemdgaan-website gehackt

Geen categoriejul 21 2015, 12:00
En nu worden de eigenaren van de website gechanteerd.
Vreemdgaansites als Ashley Madison en Second Love worden van het begin af aan - dus vanaf het moment dat ze online verschenen - bekritiseerd. Met name religieuze getinte politieke partijen en organisaties maken vaak duidelijk dat ze wat hen betreft zelfs verboden moeten worden. Zo liet SGP-voorman Kees van der Staaij eerder weten dat gehuwde mensen elkaar volgens de wet "getrouwheid, hulp en bijstand verschuldigd zijn.” Dit soort sites proberen mensen dus in strijd te laten handelen met de wet - en dat is verboden.
Hoewel sommige mensen die argumenten overtuigend vinden, zijn er ook mensen die vinden dat dit soort bedrijven wel degelijk bestaansrecht hebben, onder andere omdat het de wetgever niets zou aangaan hoe mensen zich gedragen. Misschien dat het volgende nieuws een overtuigender argument is voor dat soort mensen:
Met het hacken van datingsite voor vreemdgangers, Ashley Madison, is de grootste angst van zo'n 100.000 Nederlanders werkelijkheid geworden: hun gegevens dreigen bekend gemaakt te worden.
De hackers vinden de site blijkbaar 'verdorven.' Daarom hebben ze diens eigenaren het volgende verteld: doek Ashley Madison op of de namen van vreemdgangers worden naar buiten gebracht. De tientallen miljoenen mensen (en hun partners!) die wereldwijd lid zijn van de site zullen dat vast niet prettig vinden - hetzelfde geldt ongetwijfeld voor de 100.000 Nederlanders die de site frequent bezoeken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten